Een Flexchair voor ScalpContour

Wat wij nog leuker vinden dan ondernemers die kiezen voor hun eigen gezondheid door middel van een Flexchair? De ervaringen van deze ondernemers lezen en horen welk effect de Flexchair heeft op hun werk en leven. Zo ook Albert Jelsma van ScalpContour. Albert is specialist in Scalp Micropigmentatie (het vullen van de hoofdhuid met ‘micro dots’ voor een kortgeschoren effect) en zit veel voor zijn werk. Over de Flexchair liet hij het volgende weten:

Een Flexchair voor Scalp Micropigmentatie of tatoeëerders

Albert Jelsma: “Omdat ik veel zit tijdens mijn werk als specialist in Scalp Micropigmentatie en omdat ik zelfstandig ondernemer ben, is het van belang dat ik een goede zithouding heb. Ik wil dit werk zo lang mogelijk blijven doen en mijn gezondheid is daarbij van belang. De Flexchair is veel meer dan alleen meer een zadelkruk. Het zorgt ervoor dat je onbewust je rugspieren op een goede manier gebruikt door de manier waarop deze stoel is gemaakt. Tevens is deze stoel van hoogwaardige materialen vervaardigd zodat deze jarenlang meegaat. Het is een van mijn beste investeringen.”

Een Flexchair voor langdurig (werk)plezier en een betere zithouding

Wij zijn ontzettend blij met de woorden van Albert. De inzichten over de goede werkhouding om zo lang mogelijk te kunnen genieten van zijn werkzaamheden gunnen wij iedere ondernemer. Belangrijk is dat bij iedere vorm van werken, of dit nu achter een bureau is of dat u met patiënten of cliënten werkt, u ten alle tijden kiest voor uw eigen gezondheid. Dit doet u door een juiste houding aan te nemen en tegelijkertijd uw rug te trainen met een Flexchair. Investeren in een Flexchair is gelijk aan investeren in uw eigen gezondheid en werkgeluk.

Contact opnemen met Flexchair

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Flexchair? Wellicht voor uzelf of voor uw personeel? Of zou u zitten op een Flexchair zelf willen ervaren en willen zien welke positieve effecten de stoel heeft op uw houding en rug? U kunt persoonlijk met ons kennis maken. In Vlaardingen beschikken we over een bescheiden showroom waar we u van harte welkom heten. We presenteren hier alle modellen en kunnen zelfs een meting doen. Neem contact op per telefoon: + 31 (0) 10 416 93 93 of stuur een e-mail om een afspraak te maken: info@flexchair.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.