Een Flexchair proefplaatsing in trimsalon Agouti

flexchair proefplaatsing

De Flexchair is een uitkomst voor ieder met rugklachten, beginnende rugklachten of werknemers met een zittend beroep. Wie geen rugklachten ervaart, zal wellicht niet direct de noodzaak van de stoel inzien. Toch zal een verkeerde houding bij zittend of arbeidsintensief werk vaak een oorzaak zijn van rugklachten voor u of uw personeel. Regelmatig bieden we daarom proefplaatsingen. Een bedrijf kan de Flexchair uitproberen voor een afgesproken periode en hierdoor de voordelen van de stoel zelf ervaren. Dit deden wij ook bij trimsalon Agouti.

Proefplaatsing van een Flexchair

Marieke Agouti ervaart klachten laag in de rug tijdens haar werkzaamheden in de trimsalon. Door de proefplaatsing van de Flexchair ontdekte zij dat de stoel vrijheid van bewegen geeft en de rugklachten worden verlicht tijdens de werkzaamheden. De Flexchair bevalt zo goed bij Marieke, dat de nieuwe Flexchair deze week wordt geleverd in de salon. Het is tijd voor Marieke om de vrijheid van de Flexchair iedere dag te ervaren!

Soortgelijke klachten komen vaker voor bij werknemers uit een trimsalon. Het werk wordt vaak zittend of staand uitgevoerd. Honden die te gast zijn in de salon verschillen in hoogte, waardoor er bij iedere klant een andere houding aangenomen dient te worden ondanks dat de tafel in hoogte versteld kan worden. Je kunt sporten of oefeningen doen die een fysiotherapeut aanraadt, maar de belasting van de rug kan maar op één manier worden ontzien. Tijdens werkzaamheden als trimster, kun je de rug ontzien door een Flexchair. Door de flexibiliteit van de stoel ben je vrij in het bewegen tijdens je werkzaamheden en ontlast je je rug om (ergere) rugklachten te voorkomen. Neem eens contact op om de Flexchair uit te proberen en zelf de voordelen te ervaren.

flexchair proefplaatsing

flexchair proefplaatsing

Contact opnemen met Flexchair

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Flexchair? Wellicht voor uzelf of voor uw personeel? Of zou u zitten op een Flexchair zelf willen ervaren en willen zien welke positieve effecten de stoel heeft op uw houding en rug? U kunt persoonlijk met ons kennis maken. In Vlaardingen beschikken we over een bescheiden showroom waar we u van harte welkom heten. We presenteren hier alle modellen en kunnen zelfs een meting doen. Neem contact op per telefoon: + 31 (0) 10 416 93 93 of stuur een e-mail om een afspraak te maken: info@flexchair.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.