Compass kiest voor een gezonde toekomst met Flexchair

Steeds meer bedrijven kiezen voor een Flexchair. Daarmee kiest een bedrijf of particulier niet alleen voor ons merk, maar ook voor een gezonde toekomst. Als bedrijf of zelfstandig ondernemer investeer je in een gezonde toekomst van uzelf of uw personeel. Compass, een bedrijf gevestigd in Rotterdam-IJsselmonde, kiest ook voor Flexchair.

Een Flexchair voor Compass in Rotterdam-IJsselmonde

Compass is een bedrijf gespecialiseerd in netwerk- en infrastructuurprojecten op het gebied van energie, communicatie en mobiliteit. Flexchair volgt hiermee een proactief beleid. Bij Compass is er ruim aandacht voor maatschappelijk ondernemen en is een veilige en prettige werkomgeving belangrijk. Daarom heeft Compass gekozen voor een aanschaf van 5 Flexchairs. Bij medewerkers die plaatsnemen op een stoel van Flexchair, worden gestimuleeerd om een actieve zit aan te nemen. Zo wordt een proactief beleid wordt ingezet ten aanzien van het verduurzamen van de werkomgeving en zorg voor het personeel.

Aan de slag met Flexchair na een proefperiode

Na een proefperiode van een aantal weken is gebleken dat de Flexchair mensen in beweging zet. Fit, zonder pijn en met meer plezier bewegend werken levert een bijdrage aan het welbevinden van de actieve zittende mens, nu en in de toekomst. Door de Flexchair in te zetten profiteren medewerkers van deze voordelen. De enige handeling die hiervoor verricht hoeft te worden, is een traditionele bureaustoel vervangen door een Flexchair. Hierdoor geniet u van gezond en actief personeel, die moeiteloos hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Hoe werkt de Flexchair?

De Flexchair is voorzien van een dubbel kantelmechaniek (het 2x3D-systeem) waardoor de rug op een natuurlijke manier beweegt. Het sluipend ontstaan van rug- en nekklachten door bewegingsarmoede is nagenoeg uitgesloten. Deze actieve manier van zitten noemen wij ook wel ‘stitzen’, een activiteit tussen staan en zitten. Graag vertellen wij u meer over onze werkzaamheden en de werking van de Flexchair. Neem via onderstaande alinea contact op met Flexchair en we kijken graag welke behoefte uw bedrijf heeft.

Contact opnemen met Flexchair

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Flexchair? Wellicht voor uzelf of voor uw personeel? Of zou u zitten op een Flexchair zelf willen ervaren en willen zien welke positieve effecten de stoel heeft op uw houding en rug? U kunt persoonlijk met ons kennis maken. In Vlaardingen beschikken we over een bescheiden showroom waar we u van harte welkom heten. We presenteren hier alle modellen en kunnen zelfs een meting doen. Neem contact op per telefoon: + 31 (0) 10 416 93 93 of stuur een e-mail om een afspraak te maken: info@flexchair.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.