Wij zijn verhuisd!

Het werd echt tijd om te verhuizen!

Nu weten wij waarom we dit wel uitstelden want wat kwam er niet allemaal tevoorschijn?

?Oude ontwerpen, mallen, allerlei gereedschap, incourante boutjes, dito moertjes, administratie dat allang versnipperd had kunnen worden. Spullen van de kinderen want ja, je hebt nu eenmaal een magazijn. De spullen zijn nooit meer opgehaald trouwens..
?Kasten die vol lagen met papieren vanaf 2002!, ook jaarcijfers vanaf 1986, documenten en ga zo maar door. Kasten door de kringloop laten ophalen zodat ik ook niets meer kan bewaren.. De versnipperaar heeft overuren gedraaid.

Een goed pand vind je niet zomaar in onze regio maar het is helemaal gelukt in de Mercuriusstraat 64 in Vlaardingen en wij zijn er heel blij mee, ook omdat het vlakbij huis is.

Via Peter Sigmond is een tijdelijke modem geplaatst omdat Ziggo pas op 24 juni ons gaat aansluiten. Prima snelle service!

Het nieuwe magazijn is voorzien van een roldeur wat weer supermakkelijk is voor leveranciers en boven een ruim kantoor.
Het magazijn is nu helemaal ingeruimd en aan Wim de uitdaging om alles ook netjes te houden. Voor de mensen die hem kennen wordt dat echt een uitdaging. Tips zijn welkom! ?

✅Kortom, de productie is weer opgestart en zijn de eerste bestellingen weer uitgeleverd! Wij zijn jullie weer graag van dienst!

Wil je meer weten? Neem gerust contact op.

#rugklachten # werkplezier #actiefzitten
www.flexchair.com inekedon@flexchair.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.