Welkom bij Flexchair: de oplossing voor rugklachten

Welkom bij Flexchair! Flexchair is ontstaan naar het idee van fysiotherapeut Wim Don. Rond het jaar 2000 heb ik een oplossing gevonden om vele klachten aan de rug te voorkomen. Deze oplossing is de Flexchair. Een stoel die door middel van twee kogelgewrichten kan bewegen in alle richtingen. Hierdoor geeft u uw rug alle vrijheid om te kunnen bewegen en vermindert u de kans op rugklachten. In dit artikel vertellen we u meer over het ontstaan van Flexchair en over onszelf.

Hoe werkt de Flexchair?

De Flexchair bestaat uit een voet, tussenstuk en een zitting. De stoel heeft geen rugleuning en geen armsteunen. Door twee kogelgewrichten te laten bewegen in alle richtingen, krijgt de rug de vrijheid van bewegen weer terug. De twee kogelgewrichten, het 2X3D-systeem, bootst de natuurlijke beweging van de rug na.

Hierdoor geniet u van de volgende voordelen: coördinatie en stabiliteit verbeteren, sportieve prestaties nemen toe en het zittende werk wordt langer volgehouden. Hierdoor geeft u rugklachten geen kans. Door de Flexchair elke dag te gebruik voelt u zich vrij en werkt u met plezier!

Over het ontstaan van Flexchair

Het idee voor de Flexchair ontstond in 2000. Ik ben Wim Don, fysiotherapeut met een plan. Mijn idee voor de Flexchair heb ik voorgelegd aan de Technische Universiteit Delft. We hebben diverse proefmodellen gemaakt en uiteindelijk kwamen we tot het defintieve ontwerp voor de stoel. Sinds 2004 is de Flexchair verkrijgbaar met verschillende toepassingsgebieden.

Sinds 2006 is er ook een professionele uitvoering van de Flexchair verkrijgbaar. De Romp Balans Trainer (RBT). Deze stoel is voorzien van een stabiele multiplex voet en wordt draadloos aangesloten op de computer. De bewegingen van de rug worden weergegeven op een beeldscherm voor test- en trainingsdoeleinden.

Contact opnemen met Flexchair

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Flexchair? Wellicht voor uzelf of voor uw personeel? Of zou u zitten op een Flexchair zelf willen ervaren en willen zien welke positieve effecten de stoel heeft op uw houding en rug? U kunt persoonlijk met ons kennis maken. In Vlaardingen beschikken we over een bescheiden showroom waar we u van harte welkom heten. We presenteren hier alle modellen en kunnen zelfs een meting doen. Neem contact op per telefoon: + 31 (0) 10 416 93 93 of stuur een e-mail om een afspraak te maken: info@flexchair.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.