Bewustwording van beweeggedrag, een uitdaging voor de therapeut!

Concentratieverlies, vermoeidheid, stijfheid, inspiratieloos en pijn in de rug, nek of schouder? Als men één of meerdere van deze zaken herkent geeft het lichaam aan dat er behoefte is aan wat meer en betere beweging. En eerlijk gezegd: een stukje inzicht. Daarvoor bent u bij Flexchair aan het juiste adres.

Eén of twee uur intensief sporten is best goed. Nog belangrijker is de regelmaat en kwaliteit van bewegen. Langdurig stilzitten vergroot de kans op doorbloedingsproblemen, rug- en schouderklachten. Op lange termijn resulteert dit in vervelende ongemakken en andere gezondheidsproblemen (o.a. diabetes, hart- en vaatziekten). Bewegen daarentegen maakt gelukkiger, draagt bij aan een hogere levenskwaliteit, een hogere levensverwachting en reduceert de zorgkosten. Bewegen heeft een grote impact en de therapeut als specialist in dit proces heeft grote invloed.

De therapeut helpt om de kwaliteit van bewegen te verbeteren

Als bewegingsdeskundige en therapeut helpen wij om houding en beweging bewust te gaan ervaren. Een logische volgende stap is dat wij helpen om houdings- en bewegingspatronen te verbeteren. De FlexchairRBT levert hierin naast uw vakkennis een grote en vernieuwende bijdrage. Inzicht in en verbetering van houding en beweging door middel van directe feedback, met name als het gaat om bekkengedrag. Therapeutisch handelen wordt hiermee inzichtelijk en toetsbaar. Dit motiveert zowel u als de cliënt.

De FlexchairRBT in mijn praktijk?

Dat is zeer wel mogelijk. Wij hebben een nieuw Plug & Play-systeem ontwikkeld waarmee direct kan worden gewerkt. U kunt gebruik maken van de FlexchairRBT vanaf 2.000 euro (excl. btw) of kies voor ons aantrekkelijke leaseaanbod. Neem contact op en kom langs in onze showroom in Vlaardingen. Tevens verzorgen wij demonstraties in uw praktijk. Zo ervaart u zelf de grote voordelen van FlexchairRBT voor uw praktijk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.