Tot Slot

Literatuurlijst 

De literatuurlijst is aan verandering onderhevig. Niet alle artikelen zijn gratis, maar voor de meesten zijn de links toegevoegd. Tijdens de terugkomdag zal ik enkele boeken die zijn gebruikt meenemen ter inzage.

Eindtoets

De terugkomdag beslaat een dagdeel en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • We bespreken gerezen vragen in groepsverband
  • Er is tijd voor het bespreken van de opdrachten. Zorg ervoor dat alle opgaven zijn ingeleverd, anders kunnen we u niet opgeven voor uw Kwaliteitsregister.
  • Er wordt door iedere deelnemer een PAR-test afgelegd als eindtoets
  • Na de bijeenkomst ontvangt u een bewijs van deelname en wordt u door Veldon bijgeschreven als Flexchair behandelaar in het Veldon netwerk.
  • Na het inleveren van het tevredenheidsonderzoek wordt u aangemeld bij het kwaliteitsregister en zullen uw punten worden bijgeschreven.
Tevredenheidsonderzoek

Na de eindtoets krijgt u van ons een tevredenheidsonderzoek. Wij hopen dat u hier enige tijd voor wilt nemen. De vragen zijn erop gericht om deze opleiding te verbeteren zodat uw collega’s een nog betere opleiding kunnen volgen.

Ik hoop dat u veel plezier hebt gehad bij het doorlopen van deze E-learning module en het maken van de opdrachten. Indien u verbeterpunten hebt dan vernemen wij dit graag.