Retourbeleid Flexchair B.V.

We begrijpen dat het kiezen van de juiste stoel essentieel is voor je comfort en productiviteit. Daarom bieden we een proefplaatsing aan, zodat je de Flexchair in je eigen omgeving kunt ervaren.

Proefplaatsing: Voordat je een definitieve beslissing neemt, kun je gebruikmaken van onze proefplaatsing. Dit geeft je de mogelijkheid om de stoel te testen en te zorgen dat deze aan je verwachtingen voldoet.

Retourneren na aankoop: Wij staan achter de kwaliteit van onze Flexchair. Echter, na aankoop worden onze stoelen op maat samengesteld, wat betekent dat retourneren alleen mogelijk is bij constatering van defecten binnen de garantieperiode. We vragen je om in dergelijke gevallen contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen werken aan een passende oplossing.

Defecten: Als je een defect of probleem met je Flexchair ontdekt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen de nodige stappen ondernemen om het probleem te verhelpen.

Retourprocedure: Voor het retourneren van een defecte stoel, stuur je deze op naar het volgende adres: Flexchair BV, Mercuriusstraat 64, 3133 EN Vlaardingen. Je kunt de stoel ook persoonlijk afgeven ter reparatie, maar neem eerst contact met ons op om een afspraak te maken.

We waarderen je keuze voor Flexchair en zijn hier om je te ondersteunen bij elke stap.