Publicatie TopicNL: Flexchair® voorkomt én behandelt chronische rug- en nekklachten

Met trots delen wij onze publicatie in TopicNL, waarin wij vertellen hoe de Flexchair chronische rug- en nekklachten kan voorkomen en behandelen. Nu men zoveel mogelijk thuis werkt ligt de verantwoordelijkheid van een juiste houding aannemen tijdens het verrichten van werkzaamheden bij onszelf. We hebben geen collega’s om ons heen die ons wijzen op onze zithouding of zien geen collega’s aan bureau’s zitten die ons er zelf aan herinneren een juiste houding aan te nemen.

Onze Flexchair is daarvoor een fantastisch hulpmiddel. Wanneer je plaatsneemt op onze Flexchair merk je direct verschil: het bekken en de lage rug worden aan het werk gezet om het natuurlijke beweeggedrag van ons lichaam te versterken. Je werkt niet alleen aan jouw taken voor je werkgever, maar ook aan jouw diepe rompstabiliteit. De effecten hiervan zul je merken tijdens dagelijkse activiteiten zoals werken of koken, maar ook tijdens het sporten. Jouw lichaam is jouw meest kostbare bezit en verdient dat je daar op een duurzame manier mee omgaat. Met een Flexchair beloon je jezelf, jouw lichaam én werkgever met een sterke rug waarmee jij minder klachten zult ontwikkelen en meer zult presteren.

Wil je meer informatie hierover lezen? Klik hier of op bovenstaande afbeelding om het volledige artikel in TopicNL te lezen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.