Veldon software versie 2.5.3.14629

Er is een nieuwe versie gelanceerd van de Veldon software versie 2.5.3. 14629. Een grote recente Window update belemmerde de sensor in zijn goede werking. In de nieuwe versie is dit volledig opgelost naast een aantal aanpassingen en vernieuwingen.
Versie 2.5.3… is te downloaden via de volgende link https://www.flexchair.nl/software-downloaden/   Vergeet niet om onder programma de programma instellingen en onder sensoren het sensornummer in te vullen. Indien er vragen zijn, neem dan contact op.

De nieuwe Bluetooth sensor

Er wordt al geruime tijd gewerkt met de laatste nieuwe sensor met een bluetooth verbinding. In het algemeen is deze verbinding zeer stabiel. De aanmeldingsprocedure wordt in de handleiding beschreven vanaf pagina 14 en verder. Het is raadzaam om deze door te nemen, dit bespoedigt het juiste gebruik van de nieuwe sensor. Punt van aandacht: een bluetooth sensor moet je connecten met je pc. Controleer deze connectie als je cursor het niet doet. Vaak na een Windows update moet er opnieuw geconnect worden.

Nieuwe HTML database

De nieuwe database is ontwikkeld ter vervanging van de oude database. Deze werkte onder het hulpprogramma Silverlight en werd niet meer ondersteund. HTML5 is klaar voor de toekomst. De bediening is makkelijk en intuïtief. Zeer makkelijk is de aanwezige zoekfunctie.
Punt van aandacht: zowel praktijk als cliënt kunnen een account aanmaken. . Op het ingevoerde email adres wordt altijd automatisch een verificatiemail gestuurd. Dit is zowel voor de praktijk als voor de cliënt. Zonder deze email kun je als praktijk of als cliënt niet van de database gebruik maken. Dit om misbruik te voorkomen! Bevestig daarom altijd per direct de email die je na aanmelding op het opgegeven email adres binnen krijgt. Je kunt dan direct werken.
Als een cliënt voor zichzelf een account aanmaakt, is hij niet per direct aan een praktijk gekoppeld. Onder je praktijk account staat een lange code, deze kun je het beste bekend maken op de website van de praktijk. Bijvoorbeeld door een kleine introductie over de Flexchair op de praktijkwebsite gevolgd door deze code.

De nieuwe website

Wij hebben een nieuwe website gelanceerd, www.flexchair.nl . Hierop is Veldon, het test en trainingssysteem, meer verweven met de Flexchair als praktische oplossing voor de statische werkplek. Op de website worden de laatste zaken gecommuniceerd en houden wij elkaar op de hoogte van wat er speelt op het gebied van core stabiliteit, actieve en duurzame werkplekken .

Nieuwe ontwikkelingen

Binnenkort verschijnt de zogenaamde FlexchairRBT Premium. Een combinatie van RBT, computer en beeldscherm in een schitterende behuizing. Plug en play opgesteld, uitermate geschikt voor fysiotherapeutische trainingsruimten en sportscholen. Fine tuning van Motor Control wordt op deze manier nog inzichtelijker voor client en behandelaar. Updates en stilstaande cursors behoren tot het verleden. Een eigen kleine computer borgt een goede werking. In de zuil is het beeldscherm verwerkt.